Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Evolven en Ymor introduceren Blended Analytics

 

Volgens Gartner wordt meer dan 80 procent van de storingen in bedrijfskritische applicaties veroorzaakt door fouten bij changes, configuraties en releases. Een samenwerking tussen de Amerikaanse softwareleverancier Evolven en de Nederlandse it-dienstverlener Ymor maakt het mogelijk dit type problemen te voorkomen of snel op te lossen met behulp van ‘Blended Analytics’.

Wanneer een applicatie niet goed presteert of zelfs onbeschikbaar is, heeft dit voor de meeste bedrijven direct financiële gevolgen. Denk aan banken of webshops die geen transacties kunnen verwerken, een gemeente die haar burgers niet kan bedienen, of een arts die niet bij essentiële patiëntinformatie kan. Binnen complexe IT ketens wordt dit type problemen meestal veroorzaakt door changes.

Met Blended Analytics wordt een nieuwe benadering gekozen. De focus verschuift van monitoring van symptomen naar bewaking en analyse van changes. Risicovolle changes worden proactief gedetecteerd nog voordat ze problemen kunnen veroorzaken.

Ymor heeft de software uiteraard ook ingericht op haar eigen IT omgeving en bij een aantal bestaande klanten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5412663). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×