Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Visma breidt uit met logistieke cloudoplossing

 

Visma Software breidt zijn cloudplatform Visma.net uit met software speciaal voor handelsorganisaties. Visma.net Logistiek is hierbij een cloudoplossing voor de handelssector. In deze oplossing staan hoofdprocessen als inkoop, verkoop en voorraadbeheer centraal.

Uit het rapport van Rabobank Cijfers & Trends 2015 blijkt dat een hoge mate van automatisering essentieel is voor het succes van handelsbedrijven. Het ondersteunt organisaties met het efficiënt inrichten van bedrijfsprocessen en deze optimaal op elkaar af te stemmen. Prijzen blijven ondanks de langzaam oplevende economie door de toenemende concurrentie binnen de keten flink onder druk staan. Automatisering maakt het volgens de softwareleverancier mogelijk om aan de hogere eisen van klanten te voldoen op het gebied van efficiency, snelheid en gemak. Daarnaast maakt verregaande automatisering het mogelijk om data te verzamelen om het gedrag van klanten te voorspellen en daar gerichter op in te spelen.

Flexibiliteit is een toegevoegde waarde bij het geautomatiseerd inrichten van processen. Visma initieert met hun nieuwe product organisaties de mogelijkheid om naar eigen inzicht bepaalde behoeften te bepalen en wat er in welke volgorde gebeurt. Een controller heeft bijvoorbeeld andere verantwoordelijkheden en rechten dan het hoofd van het magazijn. Hierbij kunnen ook de verschillende rollen met de bijbehorende verantwoordelijkheden en rechten binnen een organisatie worden vastgelegd. 
 
Daarnaast laat de softwareleverancier weten dat het mogelijk is om key performance indicators (kpi’s) in de processen op te nemen om vervolgens activiteiten optimaal te sturen. Dashboards en rapportages bieden realtime inzicht in de stand van zaken, of het nu gaat om offertes, orders, voorraden, leveringen of betalingen. De nieuwe logistieke cloudoplossing is al beschikbaar. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5429007). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×