Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Balabit SCB beschikbaar in Azure Marketplace

 

Balabit maakt bekend dat zijn gebruikersmonitoringoplossing Shell Control Box (SCB) beschikbaar is in de Microsoft Azure Marketplace naast andere beveiligingsapplicaties voor de publieke cloud. De nieuwste versie van de priviliged user monitoring-tool helpt organisaties hun publieke Microsoft-cloudomgeving te beveiligen door realtime controle mogelijk te maken van wie wat doet

Shell Control Box version 4 F2 (SCB 4 F2) van Balabits biedt uitgebreide ondersteuning van het publieke Microsoft Azure-cloudplatform en is vanaf nu binnen een paar uur eenvoudig toegankelijk en te gebruiken, voor zowel grote bedrijven als het mkb. Met de nieuwe versie controleren organisaties de activiteiten van priviliged gebruikers binnen hun on-premise en cloud-omgevingen. Zo voorkomen zij bedreigingen en datalekken van binnenuit.

Shell Control Box controleert mogelijke risico’s rondom priviliged toegang tot it-systemen op afstand, legt activiteiten vast in doorzoekbare, filmachtige audit trails en voorkomt kwaadaardige activiteiten. Met de nieuwe versie controleren bedrijven de activiteiten van privileged gebruikers binnen fysieke en virtuele computeromgevingen. Ook helpt de versie bedrijven om hun publieke-cloudinfrastructuur te beveiligen door realtime inzicht in wie wat doet binnen het gehele netwerk. Als gebruikersmonitoringtool is SCB een belangrijke component van de Contextual Security Intelligence Suite en integreert het toonaangevend logmanagement, monitoring van privileged gebruikers en analytics-oplossingen voor gebruikersgedrag om datalekken te voorkomen zonder bedrijven daarbij te beperken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5731173). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×