Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Solvinity biedt Digitale Wasstraat Service

 

It-dienstverlener Solvinity lanceert een nieuwe totaaloplossing voor de beveiliging van bedrijfsgegevens: de Digitale Wasstraat Service (DWS). Deze dienst filtert al het digitale verkeer van een organisatie op schadelijke inhoud en doelgerichte aanvallen.

De Digitale Wasstraat controleert op onregelmatigheden, afwijkingen, bekende bedreigingen, gecombineerde bedreigingen en geavanceerde, nog onbekende bedreigingen. Alle security-gerelateerde informatie wordt gelogd voor trends en nader onderzoek en in soms voor het achterhalen van daders voor juridische vervolging. De dienst herkent onder meer DDoS-aanvallen, spam, malware, virussen, data-diefstal, identiteitsfraude en hacking.

DWS wordt aangeboden in drie varianten: Detect, Defend en Resolve. De Detect-service signaleert bedreigingen bij het interne beveiligingsteam van de klant, die de verdere afhandeling op zich neemt. De Defend-service biedt daarboven directe en geautomatiseerde maatregelen tegen geconstateerde gevaren en de Resolve-service zorgt voor structurele oplossingen, door bijvoorbeeld onderliggende policies, instellingen en regels aan te passen. Deze laatste, meest uitgebreide service betekent volledige ontzorging van de bescherming van het dataverkeer, tot root cause analysis (rca) en forensisch daderonderzoek aan toe.

De Digitale Wasstraat Service van Solvinity is een Nederlandse oplossing, ontwikkeld in samenwerking met SecureLink. Solvinity levert diensten aan onder meer overheden, banken en verzekeraars en het bedrijfsleven.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5721457). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×