Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fortinet zet nieuw SDNS-platform in de markt

 

Fortinet introduceert een nieuw software-defined network security (sdns)-platform, dat geavanceerde bescherming biedt voor moderne, flexibele datacenteromgevingen. Tegelijkertijd is dit een uitbreidbaar platform doordat integratie mogelijk is met infrastructuren van technologiepartners, zoals HP, Ixia, Plumgrid, Pluribus Networks, Extreme Networks en NTT.

Sdn-beveiliging staat voor een nieuwe aanpak van geavanceerde cyberbeveiliging nu datacentra sterk veranderen door de introductie van virtualisatie, cloud computing en software defined networking.
Het nieuwe sdn-beveiligingsplatform van Fortinet werkt met belangrijke lagen van de netwerkarchitectuur, te weten de gegevenslaag, de controlelaag en de beheerslaag.

Binnen de strategie voor datacentra werkt Fortinet nauw samen met een groot en groeiend aantal partners om beveiliging strak te integreren in hun belangrijkste platformen. Daartoe behoren onder meer sdn-controllers, ontwerpomgevingen, hypervisors, cloudbeheer, beveiligingsbeheer en analyses. Fortinet werkt op dit moment samen met meer dan twintig technologiepartners om bescherming tegen cyberdreigingen te waarborgen met geavanceerde sdn-beveiliging.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5599282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×