Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Eset File Security-extensie voor Microsoft Azure

 

Net als fysieke servers zijn ook gevirtualiseerde servers vatbaar voor malware. Beveiligingsspecialist Eset introduceert daarom Eset File Security voor Microsoft Azure. Het gaat hier om een vm-extensie waarmee virtuele servers optimaal tegen malware kunnen worden beschermd. Door de officiële samenwerking tussen Microsoft en Eset is deze extensie geoptimaliseerd en daardoor nog eenvoudiger te installeren door Microsoft Azure gebruikers.

Microsoft biedt binnen het Azure-platform een aantal standaard beveiligingsmogelijkheden. Dat is echter niet voldoende om virtual machines ook goed te beschermen tegen malware. Eset File Security lost dit probleem nu op. De introductie van Eset File Security biedt bovendien als voordeel dat gebruikers ook op Microsoft Azure kunnen blijven werken met de leverancier van beveiligingsoplossingen die ze al kennen en vertrouwen.

Eset File Security levert gedetailleerde en diepgaande security logs, informatie over de beveiligingsstatus en systeemnotificaties. Native clustering support stelt it-administrators in staat om automatisch settings te repliceren in een cluster-omgeving. Verder is Eset File Security, door gebruik te maken van Eset Remote Administrator 6, volledig te beheren via een web-console.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5430052). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×