Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Gemalto komt met multi-link netwerk encryptor

 

De nieuwe CN8000 multi-link encryptor van Gemalto, specialist in digitale beveiliging, voldoet aan de beveiligingsbehoeften van bedrijven, datacenters en aanbieders van clouddiensten die gebruik maken van grootschalige datanetwerken.

Gemalto introduceert de Safenet Multi-Link High Speed Encryptor (HSE) die in één device dezelfde capaciteit biedt van 10 maal 10 Gbps high-speed encryptors. Met een totale versleutelde bandbreedte van 100 Gbps helpt de CN8000 organisaties en serviceproviders bij de bescherming van gevoelige data, die steeds vaker via hun grootschalige datanetwerken wordt overgedragen. De Safenet CN8000, die in samenwerking met het Zwitserse IDGQ is ontwikkeld,  stelt organisaties in staat om meerdere netwerkverbindingen en een groeiend aanbod aan gegevens te versleutelen en tegelijkertijd prestaties en veiligheid te bieden voor organisaties die werken met grootschalige netwerken met hoge capaciteit.

Met een capaciteit van 10 x 10 Gbps encryptors en een totale versleutelde bandbreedte van 100 Gbps kan de Safenet CN8000 extreem veel data versleutelen in een compacte en energiezuinige vorm. De CN8000 is een ‘best-of-breed’ oplossing op het gebied van encryptie en key management met een vertraging van bijna nul (‘zero latency’) en bovendien zonder enige netwerk overhead.

De CN8000 is ontworpen om aan de strengste beveiligingseisen te kunnen voldoen. Dankzij de multi-tenancy feature beschikken organisaties over de flexibiliteit om specifieke data en network links van elkaar te scheiden. De CN8000 maakt gebruik van een geïntegreerde kwantum-random nummergeneratie en garandeert zodoende de hoge kwaliteit ter bescherming tegen doelgerichte crypto-aanvallen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5424443). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×