Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fortinet biedt FortiGuard-abonnement

 

Fortinet, leverancier van oplossingen voor cyberbeveiliging, biedt vanaf nu de nieuwe Fortiguard Mobile Security Service op abonnementenbasis. Deze service helpt bedrijven bij het beschermen van mobiele apparaten tegen cyberbedreigingen, vooral waar een bring your own device (byod)-beleid bestaat.

De nieuwe Fortiguard Mobile Security-dienst van Fortinet kan geïnstalleerd worden met de Fortigate geïntegreerde beveiligingsappliances. De dienst is beschikbaar op basis van losse modules of als een volledige, allesomvattende abonnementsbundel die ook beschikt over alle diensten die nu al deel uitmaken van de Fortiguard UTM-bundel, inclusief intrusion prevention, antivirus, applicatiebeheer, webfiltering en antispam, evenals cloudgebaseerde advanced threat protection (atp).

Het Fortiguard-abonnement voorziet in volledige bescherming tegen cyberbedreiging op content- en netwerkniveau. De kracht achter de dienst wordt geleverd door het wereldwijde onderzoeksteam van Fortinet dat beschikt over diepgaande beveiligingsexpertise en die het mogelijk maakt updates tegen de nieuwste bedreigingen in realtime te leveren aan alle Fortigate-appliances. Door het onderzoek en de diensten van Fortiguard levert Fortinet een combinatie van meerlaagse beveiligingsinformatie en zero-day-bescherming tegen de nieuwste en opkomende bedreigingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5408926). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×