Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP biedt geïntegreerde informatiebescherming

 

HP introduceert HP Data Protector 7. Deze software biedt geavanceerde back-up- en recovery-mogelijkheden die organisaties in staat stelt om de explosieve datagroei te beheren. Aangedreven door de Autonomy Intelligent data operating layer (Idol) biedt HP Data Protector 7 een geïntegreerd platform voor alle opslagmiddelen door middel van federale deduplicatie.

Naast HP Data Protector 7 kondigt het bedrijf ook de opvolger aan van HP StoreOnce data deduplication. Met HP StoreOnce worden de gegevens via één technologie, eenmalig gededupliceerd en vervolgens verplaatst naar een willekeurige locatie, zonder dat deze gegevens ooit weer ingevoegd hoeven te worden of te worden aangevuld. De prestaties worden hierdoor drastisch verbeterd en de administratieve kosten voor multinational worden verminderd.

HP Data Protector 7 begrijpt automatisch de context van ongestructureerde, menselijke informatie zoals social media, video, afbeeldingen, audio en e-mail om deze te identificeren en de wijze waarop informatie wordt beschermd te prioriteren. Traditionele benaderingen voor gegevensbescherming zijn niet in staat om de ideeën en concepten te begrijpen die tot uiting komen in de groeiende volumes van ‘big data'. Wanneer informatie wordt geïndexeerd door Autonomy Idol kunnen de gegevens daarentegen automatisch worden benaderd en toegepast binnen een breed scala van cloud-gebaseerde oplossingen, waaronder archivering, eDiscovery, information governance en inkomstenoptimalisatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4543467). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×