Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

UFED Touch helpt bij forensisch onderzoek

 

Cellebrite, leverancier van mobiele forensische oplossingen, introduceert de UFED Touch. Dit is een hoogwaardige onderzoeksoplossing voor extractie en decodering van digitaal bewijsmateriaal op mobiele apparaten. Ufed staat voor Universal Forensic Extraction Device. De Ufed haalt gegevens van smartphones, mobiele telefoons, tablets en draagbare gps-apparaten.

De compacte UFED Touch met touchscreen, is met zijn snelheid, gebruiksgemak en draagbaarheid ontwikkeld voor gebruik ‘in het veld’, zonder concessies te doen aan functionaliteit. De UFED Touch-oplossing gebruikt logische en fysieke extractiemethoden. Het apparaat ondersteunt meer dan 7900 profielen van mobiele apparaten, inclusief die van BlackBerry, Apple iOS, Android-besturingssystemen en smartphones van Samsung, Motorola, Microsoft, Palm en Nokia. De UFED Touch ondersteunt forensische data-extractie en decodering van mobiele telefoons, draagbare GPS-apparaten, zoals die van TomTom en Garmin, en tablets zoals de Apple iPad en de Samsung Galaxy Tab.

De UFED Touch is beschikbaar in twee versies: de UFED Touch Logical, voor logische data- en wachtwoordextractie en de UFED Touch Ultimate, voor grondige, fysieke, logische data-extractie van bestandssystemen en wachtwoorden. De UFED Touch Ultimate is eveneens beschikbaar in een standaard- en extra robuuste versie voor gebruik in het lab of in het veld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4526522). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×