Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Internet Security Suite 12

 

BullGuard, leverancier van gebruiksvriendelijke consumentenoplossingen voor de beveiliging van pc’s en mobiele apparaten, introduceert de Internet Security 12. De nieuwe versie heeft een aantal verbeteringen en belangrijke nieuwe functies ten opzichte van de vorige suite.

De oplossingen van BullGuard maken gebruik van Behavioural Detection. Deze technologie herkent virussen in een vroeg stadium en is gebaseerd op het gedrag van het virus. In plaats van alleen die virussen te detecteren die geregistreerd staan in het virus-databestand, identificeert Behavioural Detection virussen die zich abnormaal gedragen en schakelt ze uit. Deze identificatie is gebaseerd op bestand, registratie, proces en netwerkactiviteiten op de computer.

BullGuard heeft nieuwe functies toegevoegd, waaronder parental control en pc tune-up. De vernieuwde interface is ontwikkeld om de belangrijkste tools en informatie bij de hand te hebben. Hieronder vallen nog steeds 5 GB aan gratis storage online, snelle schakeling met klantensupport, een Vulnerability Scanner en gratis upgrades voor huidige klanten.

Alle functies van BullGuard Internet Security 12 zijn antirivus, antispyware, behaviroural detecion, firewall, spamfilter, game mode, safe browsing (antiphishing en link scanner), vulnerability scanner (voorheen inspector-functie die in versie 10 was geïntroduceerd), password protection, parental control, pc tune up, 5 GB back-up en ondersteuning.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4219786). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×