Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kaspersky beschermt bij nieuwe technologiën

 

Kaspersky Lab kondigt aan dat zijn nieuwe zakelijke beveiligingsoplossing beschikbaar is, Endpoint Security 8 voor Windows, en Security Center 9, ontwikkeld om bedrijven te beschermen tijdens de invoering van de nieuwste technologieën in hun bedrijfsprocessen.

Technologieën die de bedrijfsprestaties kunnen helpen verbeteren, zijn onder andere het naar de cloud overbrengen van bedrijfsgegevens, virtualisatie van desktops, medewerkers mobieler maken en integratie van persoonlijke mobiele apparatuur in het it-netwerk. De introductie van dergelijke technologieën maakt endpoints zoals pc’s, laptops, mobiele apparaten en tablet computers echter ook kwetsbaar voor cyberaanvallen. Veel bedrijven menen niet te zijn voorbereid op het omgaan met dergelijke it-beveiligingsrisico’s. Punten van zorg zijn onder andere een gebrek aan personeel, kennis, budget of IT-systemen.

Endpoint Security 8 voor Windows helpt bedrijven af te rekenen met hun it-beveiligingsproblemen en ‘to be ready for what’s next’. Het maakt gebruik van intelligente methoden die zorgen voor geavanceerde, flexibele en snel reagerende beveiliging voor nieuwe technologieën. Op deze manier kunnen bedrijven zich blijven concentreren op hun bedrijfsactiviteiten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4213609). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×