Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Symantec beschermt data op iPad

 

Symantec introducteert begin 2012 de Symantec Data Loss Prevention for Tablet. Dit is een data loss prevention (DLP)-oplossing voor het monitoren en beschermen van gevoelige informatie op tablets.

Symantec Data Loss Prevention for Tablet zal allereerst beschikbaar zijn voor de Apple iPad. Het biedt content-aware bescherming en is ontworpen om de gebruikersproductiviteit te handhaven en tegelijkertijd de vertrouwelijke informatie van een organisatie te beschermen.

De oplossing zorgt er volgens de leverancier voor dat gebruikers de tablets kunnen gebruiken die zij willen, terwijl op deze devices, ook door bewust naar de inhoud te kijken, de transmissie van vertrouwelijke data in de gaten wordt gehouden en wordt gecontroleerd. Organisaties kunnen zakelijk en persoonlijk gebruik gelijktijdig ondersteunen binnen e-mail, web-communicatie en de gewone applicaties die voor de iPad beschikbaar zijn. De bescherming strekt zich uit tot het apparaat en informatie die erop staat, ongeacht of de gebruiker verbinding heeft via 3G of Wi-Fi. De ondersteuning voor het tabletbesturingssysteem van Android staat gepland voor volgend jaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4209798). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×