Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NOD 32 versie 5 en Smart Security 5 vrijgegeven

 

Beveiligingsspecialist SpicyLemon introduceert de vijfde generatie van beveiligingsproducten van Eset: NOD32 Antivirus 5 en Smart Security 5, met Hips, cloud powered scanning (live grid) en veel nieuwe features zoals een speciale instelling voor gamers. Ook ouderlijk toezicht en verwisselbare media controle zijn onderdeel van de beveiliging.

Eset NOD32 Antivirus 5 en Eset Smart Security 5 blokkeren proactief de nieuwste bedreigingen. Dankzij real time informatie, direct uit de cloud, houdt het viruslab van Eset de beveiliging altijd up-to-date tegen de laatste internetbedreigingen. Eset Hips (Host intrusion prevention system) biedt de gebruiker de mogelijkheid om het gedrag van het systeem aan te passen.

Nieuw is de gamer mode. In schermvullende weergave gaat de beveiligingssoftware automatisch in stille modus werken. Dit verlaagt de systeembelasting zodat de gamer zich kan concentreren op het spel zonder afgeleid te worden door bijvoorbeeld pop-ups en waarschuwingen. Het onderdeel ouderlijk toezicht, ook nieuw in de beveiliging, stelt ouders in staat sites te blokkeren die schokkend materiaal kunnen bevatten. Blokkeren kan op twintig voorgedefinieerde categorieën. De verwisselbare mediacontrole houdt bedreigingen tegen die het systeem proberen binnen te komen via usb-sticks, cd's en dvd's. Een belangrijke feature omdat uit statistieken blijkt dat verwisselbare media in toenemende mate malware en virussen verspreiden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4172612). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×