Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Check Point introduceert 61000 security gateway

 

Netwerksecurity

Internetbeveiliger Check Point Software Technologies introduceert het nieuwe 61000 securitysysteem. Dit is een schaalbare multi-bladed hardwareplatform voor datacenters, telecommunicatiebedrijven en cloud service providers dat in staat is om meer dan 1 Tbps in een enkele firewall en 200 Gbps doorvoer te verwerken. Naast de 61000 introduceert Check Point een nieuwe datacenter appliance, de Check Point 21400 en SecurityPower, een meeteenheid om de prestaties van security te beoordelen.

De Check Point 61000 biedt naast een hoge verwerkingssnelheid een breed security-assortiment. Het systeem ondersteunt de Check Point 3D Security-visie die beleid, bewustzijn en technologie combineert voor een sterke beveiligingsaanpak en is geschikt voor elke combinatie van software blades waaronder firewall, vpn, ips, url, filtering, antivirus en application control. Verder is het 61000 systeem compatibel met de telecommunicatie- en netwerkprotocollen als IPv4, IPv6 en dynamic en multicast routing. De Check Point 61000 beschikt over een SecurityPower van 14.600 spu's.

De Check Point 21400 appliance combineert highspeed netwerktechnologie met een firewall doorvoer van 100 Gbps en een ips-doorvoer van 21 Gbps (default profile). De appliance biedt onder andere ondersteuning aan het gebruik van 37 poorten of twaalf 10GbE poorten en stelt gebruikers in staat zeer gesegmenteerde omgevingen te beveiligen. De optionele ‘acceleration card' optimaliseert datastromen voor transactieomgevingen met lagere doorvoersnelheid en vergroot de bandbreedte tot 100 Gbps.

De 21400 is ontwikkeld om de volledige range software blades optimaal te laten functioneren. De Check Point 21400 heeft een SoftwarePower van 2900 spu's. Deze wordt geleverd met twaalf blades: firewall, vpn, intrusion prevention, identity awareness, advanced networking, acceleration  & clustering, mobile access voor vijf gebruikers, application control, url filtering, anti-virus & anti-malware, anti-spam & e-mail security en data loss prevention. Klanten kunnen beveiliging verder uitbreiden door uit een van de dertig Check Point software blades te kiezen van netwerkbeveiliging, endpoint security tot security management.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4082841). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×