Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Symantec introduceert nieuwe ApplicationHA

 

Symantec introduceert de nieuwste versie van Symantec ApplicationHA aan. Dit is Symantec’s oplossing voor VMware virtuele omgevingen die klanten de mogelijkheid biedt hun bedrijfskritische applicaties op een veilige manier te virtualiseren.

De nieuwste versie van Symantec ApplicationHA breidt de bestaande mogelijkheden voor disaster recovery uit met VMware vCenter Site Recovery Manager-integratie. De nieuwe versie biedt ook een dashboard voor het monitoren en beheren van de honderden applicaties binnen de VMware vCenter Server.

Symantec ApplicationHA is gebaseerd op de Veritas Cluster Server-technologie en biedt een hoge beschikbaarheid voor bedrijfskritische applicaties door middel van zichtbaarheid op applicatieniveau, beheer en recovery binnen VMware-omgevingen. ApplicationHA draait binnen een VMware guest-besturingssysteem en integreert volledig met VMware High Availability.

Wanneer een toepassing niet werkt, coördineert ApplicationHA de recovery en herstart het de applicatie en/of virtuele machine. Dit stelt organisaties in staat hun bedrijfskritische applicaties op een veilige manier over te brengen naar VMware virtuele machines, aldus Symantec.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4035878). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×