Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Symantec Security Assessment voor Salesforce

 

Symantec kondigt Symantec Security Assessment voor Salesforce aan, een nieuwe beveiligingstoepassing die beschikbaar zal komen via de AppExchange, een verkooppunt voor zakelijke apps in de cloud. Met Symantec Security Assessment voor Salesforce kunnen organisaties hun IT-infrastructuur ook voor cloudgebaseerde toepassingen als Salesforce inzichtelijker maken, aldus de twee leveranciers.

Symantec Security Assessment voor Salesforce zal worden geïntegreerd in de Symantec Control Compliance Suite, zodat klanten een overzicht krijgen van de beveiliging en de compliance van informatie en toepassingen, zowel on-premise als in de cloud.  Als partner van salesforce.com mag Symantec nu ook toepassingen op basis van de Force.com-technologie ontwikkelen, distribueren naar nieuwe klanten en verkopen aan bestaande salesforce.com-klanten via de AppExchange. 

Met deze nieuwe toepassing kunnen klanten ook de assessment-data integreren in de Symantec Control Compliance Suite, een geautomatiseerde oplossing die een totaalbeeld geeft van de IT-risico's en -compliance van een organisatie. Door cloudgebaseerde toepassingen zichtbaar te maken in de Symantec Control Compliance Suite kunnen organisaties beveiligingsmaatregelen voor cloudgebaseerde toepassingen ontwikkelen en implementeren, binnen een holistische oplossing die kan worden gebruikt voor de gehele IT-infrastructuur van een bedrijf.

Symantec Security Assessment voor Salesforce - ontwikkeld op basis van het cloudplatform Force.com, is naar verwachting halverwege 2011 beschikbaar op de AppExchange om te testen en te implementeren. Bestaande klanten van Symantec Control Compliance Suite met een abonnement en klanten van salesforce.com kunnen de oplossing zonder extra kosten gebruiken.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3992515). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×