Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WatchGuard brengt nieuwe security appliances

 

WatchGuard heeft zijn reeks van security-oplossingen aanzienlijk uitgebreid met de XTM 2 Series voor middelgrote en de XTM 5 Series voor de grote ondernemingen. WatchGuard XTM 2 Series biedt krachtige beveiliging en is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Daarnaast kunnen gebruikers op een veilige manier met VoIP en unified communications werken.

De XTM 5 Series van WatchGuard is gericht op grote bedrijven die behoefte hebben aan een adequate beveiliging voor grotere aantallen gebruikers. Deze reeks is in staat om vijftienhonderd gebruikers te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Tegelijkertijd geeft de XTM 5 organisaties de zekerheid dat zij voldoen aan de compliancy-eisen, doordat bedrijfsinformatie niet buiten de firewall terecht kan komen als deze daar niet thuis hoort.

De XTM 5 is gebaseerd op een Intel-architectuur en kent een verwerkingscapaciteit van 2,3 Gigabit per seconde. Op het moment dat alle beschermingsvoorzieningen actief zijn - denk hierbij aan anti-virus, intrusion prevention/intrusion detection, het blokkeren van ip-adressen en url-filtering - dan is een verwerkingscapaciteit van 800 Megabit per seconde beschikbaar.

Naast deze verwerkingscapaciteit biedt de XTM 5 ook geavanceerde beschermingsvoorzieningen. Zo is een security-methodiek beschikbaar die ‘defense in depth' wordt genoemd. Dit is een combinatie van ‘deep packet inspection', ‘stateful packet inspection' en proxy-technologieën die bescherming bieden op het niveau van applicaties. Hierdoor worden bedreigingen die ongemerkt en ongehinderd andere typen firewalls kunnen passeren door de XTM 5 toch onderschept.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3322569). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.