Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SonicWall komt met nieuwe security producten

 

SonicWall, specialist in beveiliging van netwerkinfrastrucuren, introduceert de nieuwe Firewall NSA E8500. Daarnaast komt het bedrijf met nieuwe oplossingen voor grote ondernemingen .

SonicWall heeft het netwerkbeveiligingssysteem NSA E-Class E8500, een nieuwe firewall/IPS (Intrusion Prevention System) voorzien van Application Intelligence en Controlefunctionaliteiten voor grote accounts, voor de markt vrijgegeven. NSA E8500 breidt de bescherming van SonicWall netwerkbeveiligingssystemen uit met een component die de gegevens en applicaties die via het netwerk circuleren beheert en controleert. Het verhoogt deze beveiliging via intuïtieve visualiseringstools die de systeembeheerders een uitgebreide waaier van elementen aanreiken voor applicaties die via het netwerk circuleren - denk bijvoorbeeld aan de identiteit van de gebruikers - en voor hun potentiële impact op de veiligheid.

De beveiligingsspecialist kondigt daarnaast een geavanceerde firewall voor grote bedrijven aan, voorzien van de Application Intelligence functionaliteit en van het Intrusion Prevention System of IPS. Tot slot komt de ontwikkelaar met een volledig gamma virtuele beveiligingssystemen die de visie van SonicWall op dynamisch beveiligen van netwerken concreet invullen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3292981). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.