Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BullGuard presenteert Internet Security Suite 9.0

 

BullGuard, specialist op het gebied van pc- en mobiele beveiligingsoplossingen, introduceert versie 9.0 van de beveiligingssuite BullGuard Internet Security. De nieuwe versie is volgens de ontwikkelaar gebruiksvriendelijk en beschikt over een eenvoudige gebruikersinterface. Alle functies zijn met slechts één muisklik beschikbaar via het startscherm.

Bij BullGuard Internet Security Suite 9.0 is de techniek helemaal achter de schermen geplaatst, waardoor de gebruiker volledig beschermd is zonder dat hij op de hoogte hoeft te zijn van alle technologie achter de internetbeveiliging. Indien de gebruiker profielen, instellingen of andere zaken aan wil passen, dan is dat wel mogelijk. Internet Security 9.0 biedt techneuten de mogelijkheid om een groot aantal filters en regels naar eigen inzicht te wijzigen. Ze zijn alleen verborgen, zodat ze niet tot verwarring leiden bij degenen die geen behoefte hebben om zich te verdiepen in 'ICMP-regels' en ‘subnetten'.

BullGuard Internet Security omvat onder meer een nieuwe gebruikersinterface, Game Mode, eenvoudige installatie in één stap, antivirus, antispyware, antiphishing, spamfilter, Instant Message-beveiliging, firewall, klantondersteuning en back-up.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3241294). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.