Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Spamfighter blaast slome pc nieuw leven in

 

Spamfighter introduceert Slow-PCfighter. Dit is nieuwe software om pc’s schoon te houden. Hiermee verhogen pc-gebruikers de prestaties van hun computers en verlengen zij de levensduur van het apparaat.

Slow-PCfighter is snel en eenvoudig te installeren en is in staat om computerstoringen razendsnel te analyseren. Dit doet het programma door alle ongebruikte data die de pc registreert, uit te zoeken en te verwijderen. Dit soort data is afkomstig van foutieve software, cookies en mislukte driverinstallaties. Ook pakt Slow-PCfighter foutieve uninstalls, om drivers en de Windows-opstart uit te schakelen, aan. Al deze zaken kunnen een negatieve invloed hebben op de pc-prestaties. Door fouten, bugs en onnodige programma's geruisloos te verwijderen, stelt het programma gebruikers in staat hun pc's weer up-and-running te krijgen en op maximale snelheid te laten werken. Hiermee zijn ook toekomstige crashes en systeemfouten te voorkomen.

Uit een recente enquête onder vijfhonderd pc-gebruikers wereldwijd blijkt dat 78 procent van de respondenten in 2009 geen nieuwe computer aanschaft. Dit ondanks de omstandigheid dat 38 procent aangeeft dat ziijn/haar pc langzamer werkt dan toen men het apparaat kocht. 42 procent is ontevreden over de opstarttijd van de pc. Op de vraag wat de oorzaak is van de trage werking, antwoordde 53 procent dat dit komt door onnodige programma's en 35 procent beweerde dat de leeftijd van de computer de oorzaak is. Andere respondenten zagen spam (31 procent), spyware (31 procent), virussen (26 procent) en adware of cookies (17 procent) als de grootste oorzaak.

Slow-PCfighter is beschikbaar als download met een tijdelijke introductiekorting van 33 procent (prijzen zijn exclusief btw):

- 1 maand € 7,95
- 1 jaar € 14,95
- 2 jaar € 25,49
- 3 jaar € 33,95

Voor meer informatie en het downloaden van Slow-PCfighter: www.spamfighter.com/Lang_NL/Payment_Choose_Product_SLOWPC.asp

Geïnteresseerden kunnen kosteloos een Slow-PCfighter-scan doen op: www.spamfighter.com/SLOW-PCfighter/lang_nl

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3169621). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.