Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netwerkbeveiliging met Atera Networks CLX

 

Atera Networks heeft de reeks Citatel netwerkbeveiligingsapparaten uitgebreid met twee nieuwe modellen, de CLX 400 en de CLX 420. Beide modellen zijn een combinatie van een firewall en een router en zijn tevens verkrijgbaar met draadloze netwerkvoorzieningen ( CLX 400W en CLX 420W). Atera Networks richt zich met de Citadel-serie op kleine- en middelgrote bedrijven die voor een betaalbare prijs hun netwerk en internetverbinding optimaal willen beveiligen en beheren.

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe Atera Networks Citadel-modellen CLX 400 en CLX 420 zijn een hogere doorvoersnelheid tot 90 Mbit per seconde en de mogelijkheid om de nieuwe firmware te installeren die binnenkort wordt uitgebracht. Met deze firmware wordt de functionaliteit van de nieuwe Citadel-modellen verder uitgebreid.

De CLX 400(W) en CLX 420(W) zullen dan onder meer geschikt zijn als utm (unified threat management). Dat betekent dat deze modellen kunnen fungeren als een complete beveiligingsoplossing die verschillende beveiligingsfuncties kan uitvoeren, van het stoppen van indringers tot het blokkeren van ongewenste websites. In combinatie met de Atera Unity beheersoftware is het beheer van de beveiligingsapparaten verder vereenvoudigd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3060708). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.