Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe softwareblade van Check Point

 

Check Point Software Technologies komt met Smartworkflow, een nieuwe software blade voor beveiligingsbeheer waarmee gebruikers hun beveiligingsinfrastructuur kunnen uitbreiden met een functie voor het beheren van veranderingen in het beveiligingsbeleid. De nieuwe Smartworkflow Software Blade creëert een geautomatiseerd proces voor het bijhouden, goedkeuren en controleren van beleidsveranderingen binnen de enkelvoudige console voor beveiligingsbeheer.

Voor veel ict-beheerders is de continue stroom van veranderende regels voor beveiligingsbeleid een uitdaging. De nieuwe Smartworkflow Software Blade van Check Point helpt hen te waarborgen dat het beveiligingsbeleid binnen de hele organisatie consequent is, zodat er minder fouten gemaakt worden. Smartworkflow stelt beheerders in staat om een stapsgewijs werkproces te hanteren via een enkele beheersconsole: een nieuwe sessie creëren, de sessie te bewerken, de sessie indienen voor akkoord, goedkeuring krijgen en veranderingen implementeren.

Rapportages kunnen eenvoudig gemaakt worden om voorafgaand aan het indienen voor akkoord aan te tonen wat er veranderd, toegevoegd of verwijderd is. Beheerders kunnen bovendien beleidsregels vergelijken en herstellen naar een eerdere status. SmartWorkflow is de nieuwste toevoeging aan de onlangs geïntroduceerde reeks Smartprovisioning softwareblades.

Smartworkflow is beschikbaar via de Software Blade-architectuur van Check Point waarmee gebruikers de juiste software blades kunnen kiezen die zij nodig hebben en deze kunnen combineren in een enkele, centraal beheerde gateway op de hardware van hun keuze. Door de flexibiliteit om de software blades te implementeren binnen de bestaande beveiligingsinfrastructuur blijven de totale overheadkosten laag.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3020507). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.