Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Novell introduceert Platespin Protect 8.1

 

Novel introduceert een nieuwe versie van Platespin Protect. Versie 8.1 voorziet in de beveiliging van volledige workloads door deze in het geheel te repliceren. Dit maakt flexibele image back-up en hardwareonafhankelijke reconstructie mogelijk alsook geconsolideerde recovery. Hierbij wordt gebruik gemaakt van virtualisatie als recovery platform voor zowel fysieke als virtuele workloads.

Verie 8.1 van Novells Platespin bevat een verbeterde block-based transfer technologie. In tegenstelling tot traditionele transfer methodes, die volledige documenten kopiëren, wordt met block-based transfer alleen de laatste wijziging gekopieerd. Dit vraagt duidelijk minder capaciteit van de disk en het netwerk. Deze verbeterde block-based transfer technologie is tot vijftig procent sneller dan voorheen.


Platespin Protect is een integraal onderdeel van Novells Platespin virtualisatie en workload management oplossingen, waaronder ook Platespin Recon, Platespin Orchestrate en Platespin Forge vallen. Met Novells Platepin Workload Management kunnen managers van datacentra workloads analyseren, configureren, migreren en de volledige lifecycle ervan beheren.

Zij kunnen bovendien de verdeling van workloads optimaliseren, zodat gebruikers en applicaties op zowel fysieke als virtuele machines beschikken over de best mogelijke performance. In combinatie met het op policies gebaseerde aan- en afschakelen van virtuele machines biedt de oplossing organisaties optimale controle en voorspelbaarheid en een hoge mate van continuïteit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3020463). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.