Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kaspersky Internet Security- en Antvirus 2010

 

Kaspersky Lab komt met Kaspersky Internet Security 2010 en Anti-Virus 2010, dat thuisgebruikers en kleine bedrijven tegen alle typen cybercrime moet beschermen. Deze nieuwe generatie internetbeveiliging is gebaseerd op de meest recente beveiligingstechnologie en biedt volgens de ontwikkelaar veelzijdige bescherming.

Kaspersky Internet Security 2010 is ontwikkeld om tegen alle vormen van cybercrime bescherming te bieden, niet alleen tegen virussen. Ook de prestaties en het gebruiksgemak zijn verbeterd, onder meer door Kaspersky Veilig Uitvoeren voor het testen van nieuwe software in een afgeschermde omgeving en Security Network/Urgent Detection System  dat zorgt voor een gezamenlijke aanpak om bedreigingen, zoals onveilige software, in een vroeg stadium te detecteren.

Voor technisch onderlegde gebruikers die de antivirus technologie van Kaspersky willen combineren met andere software, blijft Kaspersky Anti-Virus 2010 afzonderlijk leveren. Gezien de toenemende professionalisering van de internetcriminaliteit denkt Kaspersky Lab echter dat goed geïntegreerde internetbeveiligingsoplossingen van één leverancier meer voordelen bieden dan een combinatie van losse beveiligingsapplicaties van verschillende leveranciers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2999725). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.