Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CommVault en McAfee combineren software

 

CommVault en McAfee introduceren geïntegreerde data- en beveiligingsoftware. Deze bestaat uit datamanagement- en back-upoplossingen van CommVault en databeveiligingsproducten van McAfee.

De geïntegreerde CommVault-McAfee-programmatuur vereenvoudigt het risico-, databack-up-, data-recovery- en archiefbeheer voor de eindgebruiker, aldus de leveranciers. De gecombineerde software biedt al deze beheerfunctionaliteit via één console. Op deze manier kunnen klanten sneller kiezen uit opties voor data-integriteit en -beveiliging, aldus McAfee en Commvault.

De integratie van CommVault Simpana-datamanagementsoftware en het centrale beheerplatform McAfee ePolicy Orchestrator (ePOTM) voorziet klanten verder van juridische informatie over de beschermingsstatus van hun door CommVault Simpana beheerde gegevens. Met de interne CommVault-connector kunnen ze informatie over databackups delen binnen een op maat gemaakt McAfee ePO-dashboard. Daardoor kunnn gebruikers efficiënte rapportagetools samen te stellen. Systeembeheerders kunnen met de software verschillende systemen tegelijkertijd te monitoren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2979808). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.