Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Versie 6.0 van Worry-Free Business Security

 

Trend Micro introduceert de nieuwste versie van zijn Worry-Free Business Security-oplossing. De nieuwe versie 6.0 heeft als basis het Trend Micro Smart Protection Network en biedt tal van nieuwe en unieke beveiligingsmogelijkheden. De oplossing is getest door West Coast Labs en behaalde in een vergelijkend onderzoek de meeste punten.

Het Smart Protection Network van Trend Micro is het fundament van alle bestaande en nieuwe zakelijke Worry-Free-oplossingen. Dankzij deze aanpak biedt Trend Micro geautomatiseerde en geïntegreerde bescherming tegen alle soorten webbedreigingen. Versie 6.0 biedt nieuwe, unieke mogelijkheden, waardoor de oplossing veel verder gaat dan traditionele antivirussoftware.

Nieuwe Smart Scan-functionaliteit biedt effectievere bescherming dan conventionele antivirussoftware. Smart Scan scant sneller en is makkelijker te updaten, waardoor nieuwe bedreigingen in een vroeger stadium te detecteren zijn en dit zonder dat de prestaties van computers teruglopen. Dankzij het Smart Protection Network is Smart Scan in staat om het grootste deel van de scanning (tot tachtig procent in vergelijking met conventionele manieren) op de lokale security-server uit te voeren en niet meer op de individuele pc. Door het gebruik van deze nieuwe technologie neemt de levensduur van de pc's en servers toe en is er geen negatieve invloed op de prestaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2962897). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.