Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fortinet Forticarrier productreeks uitgebreid

 

Fortinet, specialist in netwerkbeveiliging en oplossingen voor unified threat management (UTM). Komt met een carrier-grade versie van het Fortigate multi-threat veiligheidsplatform. De nieuwe Forticarrier productreeks integreert vele nieuwe functionaliteiten om aanbieders van telecomdiensten en managed service providers in staat te stellen zowel hun eigen netwerken beter te beschermen alsmede de netwerken van hun klanten die als cloud-based dienstverlening worden aangeboden.

Het Forticarrier platform omvat alle mogelijkheden van de Fortigate-reeks plus gespecialiseerde 'superset' carrier-grade eigenschappen, waaronder het beveiligen van VoIP infrastructuren, mobiele content en het veiligheidsbeheer per individuele gebruiker. Verder biedt Forticarrier intelligente oplossingen die dienstverleners nodig hebben om gemakkelijk negen geconsolideerde veiligheidseigenschappen volledig gevirtualiseerd aan te bieden.

Met het Forticarrier platform speelt Fortinet in op drie belangrijke carrier tendensen: de convergentie van content (data, spraak, video en mobiel) in één enkel netwerk, de snelle verspreiding van mobiele bedreigingen en de groeiende populariteit van het security-as-a-service businessmodel. Fortinets veiligheid antwoord op deze tendensen bestaat uit verdere verbeteringen aan het FortiOS Carrier 4.0 besturingssysteem en uit de Forticarrier-3810A en 5001A-DW hardwareplatforms.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2950275). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.