Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Norman introduceert Sandbox SDK

 

Norman, specialist in antimalwareoplossingen, heeft de release van de SDK (softwareontwikkelingskit) voor Norman Sandbox aangekondigd. Dit is een proactieve antimalware-SDK die bescherming biedt tegen een breed scala aan malware, inclusief virussen, trojans, wormen, rootkits en spyware.

Voor de eerste keer stelt Norman de bekroonde en gepatenteerde Norman Sandbox-technologie beschikbaar als softwareontwikkelingskit voor softwareontwikkelaars. Hierdoor kunnen bedrijven die zich voorheen richtten op het opsporen van malware op basis van hun signatuur nu proactieve mogelijkheden toevoegen om hun klanten beter te beschermen. Met de SDK kunnen bedrijven de Norman Sandbox-technologie gebruiken om niet alleen de opsporingsmogelijkheden van hun oplossing te verhogen, maar ook om waardevolle informatie te genereren over wat de opgespoorde malware zou hebben gedaan met het netwerk en de computers wanneer deze niet was gedetecteerd.

De Norman Sandbox-technologie is een virtuele omgeving waarin programma's in een veilige omgeving kunnen functioneren zonder de echte processen, programmabestanden en netwerkomgevingen van een bedrijf te verstoren. Sandbox wordt als integraal component meegeleverd met alle antivirus- en antispywareproducten van Norman en vormt de basis van de toonaangevende Malware Analyzer-productreeks.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2946490). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.