Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bèta Norman Endpoint Protection

 

Norman ASA heeft de publieke Bèta vrijgegeven van Norman Endpoint Protection, de volgende generatie beveiligingsoplossing voor ondernemingen en bedrijven. Endpoint Protection omvat de meest geavanceerde en innovatieve proactieve bescherming die op dit ogenblik beschikbaar is op de markt.

De nieuwe Norman Endpoint Protection (NPRO) is een uitgebreide beveiligingsoplossing voor bedrijven en ondernemingen die proactieve bescherming biedt tegen het toenemend aantal bedreigingen zoals virussen en andere soorten malware. Endpoint Protection is een ict-beveiligingsysteem dat tegemoet komt aan deze beveiligingsuitdagingen. Het biedt bescherming voor de criminele doelwitten van morgen, zoals laptops, desktops en servers. Om aan de hoge eisen op het gebied van bescherming tegen kwaadaardige acties te kunnen voldoen is het proactieve antimalware defensiesysteem, aangedreven door Norman SandBoxtm en DNA Matching techniek, goed uitgevoerd.

Bij deze beta is ook Norman DNA Matching inbegrepen, de nieuwe en proactieve technologie en methodiek van Norman om het virusprofiel te identificeren van allerlei soorten kwaadaardige programma's. Onderdelen van virussen die zijn overgenomen of die opnieuw worden gebruikt, worden herkend in nieuw malware. Dat zorgt voor een proactieve bescherming tegen zowel bekende als onbekende bedreigingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2940459). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.