Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nfon en Tetronik brengen cloud-alarmserver

 

NFON en tetronik brengen alarmserver naar de cloud

Leverancier van cloud-telefonie oplossingen Nfon en Tetronik GmbH presenteren de alarmering-oplossing Ndaks. Ndaks biedt nu al de oplossing voor het einde van isdn (in Duitsland in 2018): in het kader van all-ip-conversie wordt afscheid genomen van conventionele telefoonverbindingen wat ook het einde betekent voor de traditionele alarmeringstechnologie.

Ndaks is gebaseerd op de door Tetronik ontwikkelde alarmserver Daks en is een innovatieve manier om de alarmeringstechnologie te behouden voor de klant en te profiteren van de voordelen van de Nfon cloud-telefonie- oplossing.

Omroepberichten en alerts worden mogelijk gemaakt door de automatische inschakeling van telefoonconferenties. De Ndaks-basisversie levert alles wat nodig is voor de ondersteuning van gebouwbeheersystemen inclusief automatische omroepberichten via vijf kanalen voor procesoptimalisatie. Ndaks verbindt traditionele gebouwbeheertechnologie met cloud-telefonie-oplossing Nfon. Door middel van extra licenties en via een lan-interface (Espa-X) kunnen ook een brandalarm en een alarmeringssysteem aan Ndaks worden toegevoegd voor efficiënte communicatieprocessen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5722394). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×