Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Interconnect introduceert Vast Mobiel Integratie

 

Interconnect lanceert Vast Mobiel Integratie (VaMo). Een complete en nieuwe dienst die mobiele abonnementen met vaste bedrijfstelefonie-functionaliteiten combineert. De flexibele combinatie van gemak en functionaliteit tilt Hosted Telecom van Interconnect naar een hoger niveau.

Vast Mobiel Integratie (VaMo) is een logische uitbreiding op het Hosted Telecom portfolio van Interconnect, Nu bieden ze hun klanten ook mobiele bereikbaarheid op het vaste nummer en gebruikers onderling zelfs op de vertrouwde interne doorkiesnummers. Dit alles wel mét de mogelijkheden van een telefooncentrale zoals doorverbinden, in de wacht zetten of meerdere lijnen tegelijk bedienen. Omdat Interconnect twee eigen, geografisch gescheiden datacenters heeft, biedt het een stabiele infrastructuur. Met de hosted telecom oplossing via hun eigen infrastructuur in de cloud, kunnen bedrijven overschakelen naar een betrouwbare en flexibele oplossing voor vaste en mobiele zakelijke telefonie.

De uitbreiding van Hosted Telecom met VaMo maakt de dienst locatie-onafhankelijk. De functionaliteit is niet alleen beschikbaar via eigen vaste verbindingen op klantlocaties, maar nu ook mobiel. Dit biedt mogelijkheden voor business partners om Hosted Telecom lokaal of landelijk aan te bieden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5701760). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×