Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Boekje over EMM en beheer mobiele apparaten

 

Enterprise mobility management (emm) is de titel van een nieuwe publicatie van het ICT informatiecentrum. In het boekje geven emm-specialisten uitleg over de steeds grotere noodzaak voor organisaties om het groeiend aantal mobiele devices binnen die organisaties goed te beheren. Zeker nu privé en zakelijke gebruikte apparatuur zich binnen de zakelijke ict-omgeving steeds meer vermengen, is het nodig dat organisaties nadenken over wat dat betekent.

Iedere organisatie heeft te maken met een toenemend aantal tablets, mobiele telefoons, laptops en andere mobiele apparaten. Veel van die apparatuur wordt in diverse omgevingen en voor verschillende doeleinden gebruikt, ook privé. Internet (Wi-Fi) en bedrijfsnetwerken verbinden de apparatuur. De bescherming van zakelijke en privé data is hierdoor niet altijd meer gegarandeerd.

Enterprise mobility management is gericht op het bieden van zakelijke ict-oplossingen om het beheer van mobiele apparatuur binnen organisaties optimaal te organiseren. Dit boekje gaat over hoe emm werkt en welke mogelijkheden dit iedere organisatie biedt. Het boekje is gratis beschikbaar via de ICTboekensite.nl van het informatiecentrum.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5614526). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×