Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Motorola komt met Wave 5000

 

Motorola introduceert Wave 5000; een software systeem waarmee portofoons en smart devices met elkaar kunnen communiceren. Dit vergroot de communicatiemogelijkheden binnen organisaties, wat leidt tot meer productiviteit en efficiëntie doordat medewerkers met verschillende devices met elkaar in contact staan.

Het nieuwe Wave 5000 van Motorola koppelt analoge en digitale portofoons met smart devices zoals telefoons, tablets en pc's. Slimme apparaten krijgen zo een push to talk functionaliteit door middel van een Wave Mobile Communicator app die beschikbaar is voor IoS of Android. Portofoonintegratie is mogelijk met DMR Mototrbo en Tetra-oplossingen en de software draait op eigen systemen. In de toekomst zal er ook een cloud versie beschikbaar komen.

Met de introductie van Wave 5000 is het voor organisaties mogelijk om beschikbare devices te combineren met een bestaand portofoniesysteem. Dit levert een efficiëntie- en productiviteitsverbetering op doordat de aanwezige communicatiemiddelen zoals smartphones en tablets ook ingezet kunnen worden voor push to talk functionaliteiten. Wave 5000 verruimt zo de onderlinge communicatiemogelijkheden van een organisatie en bespaart op de investering in nieuwe portofoons.

Koning & Hartman stimuleert de combinatie van portofonie en smart devices en breidt daarom het portfolio uit met dit nieuwe Wave 5000-systeem.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5431894). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×