Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Good Technology komt met Good Work

 

Good Technology, specialist in mobiele beveiliging, kondigt nieuwe mogelijkheden aan voor gebruikers om Microsoft Office-bijlagen eenvoudig te downloaden, lezen en bewerken op mobiele devices. Dit is mogelijk binnen de Good Work beveiligde mobiele e-mailapplicatie. Doordat mobiel een steeds centralere rol binnen organisaties inneemt, verwachten gebruikers een desktop-achtige ervaring op hun mobiele devices.

Good Work is gebouwd op het Good Dynamics Secure Mobility Platform en maakt gebruik van de service-georiënteerde architectuur binnen Good Dynamics om de investering van it in Microsoft Office-apps veilig uit te breiden. Daarnaast biedt het gebruikers de mogelijkheid om bijlagen in te zien, bewerken, printen, opslaan en delen.

Good Work ondersteunt meerdere fileservers waaronder gedeelde bestanden, Sharepoint en Onedrive, zodat documenten zo eenvoudig mogelijk kunnen worden gecontroleerd en bewerkt. Wanneer ze zijn bewerkt, kunnen documenten worden omgezet naar pdf voordat ze lokaal worden opgeslagen of gedeeld via e-mail in Good Work.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5274397). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×