Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aspect brengt EQTM Workforce Optimization 8.1

 

Aspect Software kondigt de release aan van Aspect EQ (Engagement Quotient) Workforce Optimization 8.1. Deze release bevat verbeteringen voor Aspect EQ Workforce Management, Aspect EQ Recording, Aspect EQ Quality Monitoring en Aspect EQ Performance Management. Aspect EQ is de centrale component van de Aspect WFO-suite, waaraan gebruikers eenvoudig nieuwe onderdelen toevoegen om zo tegemoet te komen aan veranderende zakelijke behoeften.

Het Aspect EQ-platform voegt onderdelen uit het complete portfolio samen, waaronder de recentelijk vernieuwde user interface, gedeelde databases, gebruikersbeheer, authenticatie, single sign-on voor het gehele WFO-platform en webservices. Deze opties zijn te gebruiken in de nieuwe user interface.
De nieuwe gebruikersinterface maakt het voor supervisors eenvoudiger planningen van meerdere werknemers in te zien en deze te beheren. Ook is er makkelijker een overzicht te verkrijgen van gemaakte uren per afdeling en van de productiviteit van agents.

De 8.1-release biedt verbeterde datarapportages die beheerders met hun collega’s kunnen delen. Intraday-rapportages laden op regelmatige intervallen van vijftien minuten nieuwe data uit externe bronnen. Nieuwe beveiligingsopties maken het mogelijk om data op het gebied van coaching, prestatiedashboards en prestatierapportages juist wel of niet zichtbaar te maken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5263398). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×