Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Good presenteert Trusted Execution Environment

 

Good Technology, specialist in mobiele beveiliging, presenteert de eerste Trusted Execution Environment (TEE) en beveiligde opslag voor enterprise mobility management (emm). De Good TEE-oplossing is gebaseerd op een standaard die door Android-handset-fabrikanten wordt gehanteerd.

Deze standaard maakt ‘hardware key protection’ mogelijk voor betere beveiliging en meer gebruikersgemak van een groot aantal Android-devices. Door een partnership aan te gaan met cybersecurity expert Intercede kan Good hardware ondersteunde beveiligingsmogelijkheden toevoegen aan alle Android-apps die door Good worden beveiligd. Naast de Good-apps worden ook zestienhonderd applicaties van partners en klanten toegevoegd die ontwikkeld zijn op het Good Dynamics Secure Mobility Platform.

De Good Trusted Execution Environment biedt een enkele oplossing voor diverse Android-devices, inclusief privé-smartphones en -tablets die op de werkvloer worden gebruikt. Volgens het Good Technology Q4 2014 Mobility Index Report, dat onderzoek doet naar beveiligde app- en device-activeringen onder 6200 klanten van Good, was 25 procent van de geactiveerde devices in het vierde kwartaal van 2014 een Android-device.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5260888). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×