Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Plus500 biedt Windows-app voor CFD-handel

 

Plus500, het wereldwijde online Contract For Difference (CFD)-handelsplatform, introduceert een speciale versie van zijn oplossing voor de Windows Phone. Deze app is per direct verkrijgbaar via de Windows Phone Store van Microsoft. Plus500 is daarmee naar eigen zeggen de eerste aanbieder van een Windows Phone-app voor de handel in contracts for difference.

Naast de Windows Phone kunnen gebruikers van Plus500 handelen via de iPhone, iPad, Android, pc-software en de online Webtrader. 52 procent van alle transacties via Plus500 vindt inmiddels plaats vanaf mobiele apparaten (iPhone, iPad, Android).

De nieuwe app voor Windows Mobile biedt Plus500-gebruikers de volgende mogelijkheden: Handelen in aandelen, indexen, valuta, grondstoffen, goud, olie en zilver, op elk gewenst moment en vanaf elke locatie; handelen in CFDs voor 's werelds populairste financiële instrumenten, zonder commissie te hoeven betalen; online CFDs kopen en verkopen voor aandelen die aan de Nasdaq, Nyse, Euronext, LSE en tal van andere beurzen zijn genoteerd; en real-time toegang tot koersen en prijzen van populaire aandelen, indexen, valutaparen en grondstoffen zoals olie en goud.

Er is een speciaal proefpakket om het handelen te oefenen op basis van een demo-account met onbeperkte functionaliteit. Zodra gebruikers het platform onder de knie hebben, kunnen zij met echt geld handelen, posities innemen en verkopen en limieten instellen om investeringen te beschermen, krijgen ze een overzicht van het beschikbare saldo, de effectenportefeuille en marge  en de mogelijkheid om het saldo aan te vullen via creditcard, PayPal of bankovermaking.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5247684). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×