Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Good Dynamics SMP als multi-tenant of cloud

 

Good Technology, specialist in mobiele beveiliging, presenteert een nieuwe versie van het Good Dynamics Secure Mobility Platform (SMP). Het platform maakt het beheer van mobiele devices nu nog eenvoudiger voor organisaties door de beschikbaarheid ervan als multi-tenant of in de cloud. Het biedt organisaties schaalbaarheid, verbeterde gebruikerservaring en meer mogelijkheden voor mobiele app-ontwikkelaars.

Organisaties kunnen nu een breed scala aan zakelijke apps aanbieden, implementeren en beheren met behulp van de beveiligde en gehoste cloud-versie van het Good Dynamics Platform. Hieronder vallen apps van derden, beveiligde Good-apps en custom apps. Met een nieuwe cloud-geoptimaliseerde ‘quick start’ kunnen organisaties de oplossing gratis uitproberen met een dertig-dagen proefabonnement.

Het Good Dynamics Platform beheert de gehele mobiele levenscyclus, vanaf het bouwen en beveiligen van mobiele apps, tot het implementeren, beheren en ondersteunen ervan. Binnen het nieuwe platform kunnen ontwikkelaars van beveiligde mobiele apps diverse beveiligde opslagmogelijkheden toevoegen, waaronder Good Launcher. Good Launcher biedt gebruikers een eenvoudige interface (catalogus) voor toegang tot alle beveiligde Good-apps. Dit geldt ook voor apps van derden of apps die binnen de organisatie ontwikkeld zijn. Hierdoor is het eenvoudiger om de apps te implementeren in verschillende zakelijke workflows.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5193086). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×