Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BPI introduceert Grabba handhelds

 

Grabba heeft BPI aangesteld als Europees distributeur. Dit houdt in dat BPI vanaf heden verantwoordelijk is voor de levering en het onderhoud van de multi-inzetbare Grabba handhelds.

BPI, gespecialiseerd in hoogwaardige en betrouwbare oplossingen op het gebied van Biometrie, ID-management, smart video en planning & registratie, breidt haar portfolio uit met producten van Grabba. De samenwerking met Grabba stelt BPI beter in staat klanten een totale ID-managementoplossing te bieden.

De combinatie van Grabba-hardware en BPI-software is inzetbaar in elke bedrijfssector voor een optimale ondersteuning van identificatie en verificatieprocessen. De Grabba-handheld maakt gebruik van bestaande smartphoneplatformen zoals iOS, Android en BlackBerry. De bediening van de multifunctionele Grabba is intuïtief en gebruiksvriendelijk. De handhelds zijn vrij te configureren met opties zoals een 2D-barcodescanner, rfid-reader, handtekening pad, contactcard-reader, magneetkaartlezer en vingerafdrukscanner.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4593511). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×