Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Storage Survey 2012 app brengt opslag in kaart

 

Unisys lanceert de applicatie Storage Survey 2012 waarmee beslissers in de it met behulp van een simpel stappenplan, inzicht krijgen in de kosten van de eigen dataopslag en de infrastructuur hier omheen. Ook wordt het geheel in een benchmark vergeleken met de situatie van soortgelijke bedrijven. Hiermee krijgt de gebruiker meer inzicht in de eigen opslaginfrastructuur, wat een positieve bijdrage kan leveren aan het kostenplaatje.

Gebruikers van Storage Survey 2012 beantwoorden enkele vragen. De belangrijke pijlers in het gebruik en de kosten van de informatieopslagmiddelen worden hierin meegenomen. Onder meer de soorten data, het aantal te beheren terrabytes, het aantal opslag providers en de te verwachten groei in opslag zijn zaken die aan bod komen. Met de mobiele applicatie van Unisys is het vervolgens de antwoorden van de gebruikers te vergelijken in een benchmark. De data uit de benchmark komt uit een onderzoek onder honderden IT-managers die verantwoordelijk zijn voor het managen van de data opslagfaciliteiten binnen hun eigen organisatie.

De mobiele applicatie geeft gebruikers daarnaast toegang tot informatie waaronder white papers, infographics en links naar relevante onderzoeken. Deze informatie kan gebruikt worden om opslag gerelateerde onderwerpen te begrijpen om zo meer te leren over dataopslag en bijkomende zakelijke voordelen. 

Storage Survey 2012 is gratis te verkrijgen in de App Store van Apple voor iOS-apparaten (zowel de iPhone, de iPod touch als de iPad) als in Google Play, de applicatiewinkel voor apparaten die draaien op Android, het mobiele besturingssysteem van Google. Op korte termijn is de applicatie ook beschikbaar op de Unisys Storage Resource Analysis-site voor BlackBerry-apparaten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4524980). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×