Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Infopact lanceert IP-Healthcare

 

Zorg-op-afstand

Infopact, leverancier van ip-communicatieoplossingen voor de zakelijke markt, lanceert IP-Healthcare. Met deze dienst kunnen zorgverleners snel, veilig en efficiënt met elkaar communiceren en patiënteninformatie uitwisselen. Zorgverleners met een IP-Healthcare-verbinding kunnen op zowel lokaal, regionaal als landelijk niveau informatie delen. Zij beschikken daarnaast over een snelle internetverbinding en ontvangen standaard 24/7 ondersteuning.

Het netwerk van Infopact voldoet aan de Zorg Service Provider eisen van Nictiz, waarbij de verbindingen en procedures zijn gecertificeerd en de stabiliteit van het netwerk is gegarandeerd. Door de koppeling van het Infopact-netwerk met zorgautomatiseerders kunnen zorgverleners met elkaar communiceren binnen een besloten omgeving, waarbij de privacy van patiënten maximaal wordt beschermd. Zorgverleners zoals fysiotherapeuten, huisartsen en ziekenhuizen kunnen door deze informatievoorziening beter en adequater zorg verlenen.

Infopact voorziet met haar IP-Healthcare-dienst zorgverleners van een veilige en betrouwbare verbinding. Door de koppeling van het Infopact-netwerk met zorgautomatiseerders kunnen zorgverleners op landelijk niveau met elkaar communiceren. Dit biedt mogelijkheden voor de zorg. Er valt in de zorgmarkt nog veel winst te behalen als het gaat om de ondersteuning van elektronische gegevensuitwisseling. IP-Healthcare voorziet zorgverleners dan ook van een ict-netwerk waarmee zij klaar zijn voor de toekomst, stelt Infopact.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4483008). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×