Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Car Charger voor laptop, tablet en mobieltje

 

Dankzij laptops, smartphones en tablets is mobiel bereikbaar zijn eenvoudig geworden. Maar er is nog altijd een probleem, ze gebruiken veel stroom. Vooral smartphones en tablets zijn snel leeg. Als oplossing daarvoor lanceert Targus twee nieuwe power-producten, waarmee men eenvoudig de laptop, tablet en iPad in de auto kan opladen. De ene kan tablets en smartphones opladen, terwijl de andere tegelijkertijd ook nog een laptop kan opladen.

Met de nieuwe Targus Universal Tablet & Phone Car Charger is het mogelijk op hetzelfde moment een tablet, smartphone en een laptop op te laden - en dat in de auto. Het is de oplossing voor zakenmensen én voor anderen die hun auto als basis gebruiken voor hun werkdag en alle elektronische apparatuur onderweg bij zich hebben.

Er zijn al autoladers voor laptops op de markt, maar de meeste geven slechts 0,5 ampère en dat is niet genoeg om ook een tablet op te laden. De nieuwe lader van Targus levert 2,1 ampère en een vermogen van 90 W en daarom laadt deze snel tegelijkertijd zelfs veel stroom vragende computers en tablets op. De lader is zo compact dat deze zonder problemen in de 12 V-aansluiting in de auto kan blijven zitten. Hij heeft een ingebouwde veiligheidsfunctie die garandeert dat de apparaten de juiste hoeveelheid stroom krijgen en tegen kortsluiting worden beschermd.

Beide modellen zijn compatibel met alle tablets en telefoons, die via usb worden opgeladen. Het model voor laptops is via kleine 'ministicks' compatibel met de bekendste merken notebooks. Deze sticks worden op de lader geplaatst, zodat deze geschikt is voor het gewenste model. Er worden zeven verschillende ministicks meegeleverd, die al naar gelang de behoefte, kunnen worden vervangen. Daardoor kan men dezelfde lader gebruiken, ook al zijn er wat betreft pc-merken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4321782). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×