Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GPXS biedt BlackBerry Mobile Voice System

 

GPXS Services biedt een nieuwe dienst aan: het implementeren van BlackBerry Mobile Voice System (BlackBerry MVS). Deze onlangs door Research In Motion (RIM), het moederbedrijf van BlackBerry, gelanceerde dienst biedt geïntegreerde vaste- en mobiele-spraakcommunicatie met behulp van Voice over Mobile- en Voice over WiFi-technologie.

GPXS Services is een van de weinige organisaties in Europa, die BlackBerry Mobile Voice System (BlackBerry MVS) bij organisaties kan implementeren, zowel in bestaande BlackBerry-omgevingen als bij nieuwe klanten. Het bedrijf heeft hiervoor gecertificeerde medewerkers in dienst. Met een implementatie van BlackBerry MVS door GPXS Services hebben bedrijven volledige controle over hun communicatie via zowel de vaste telefoon als BlackBerry-smartphones. Het beheer verloopt automatisch vanuit de MVS-server, waardoor het niet nodig is om gebruikers te trainen om optimaal van de dienst gebruik te maken. Met BlackBerry MVS kunnen bedrijven hoge telefoonrekeningen vermijden en tegelijk de bereikbaarheid en de productiviteit bevorderen.

GPXS Services implementeert een BlackBerry MVS Server tussen de BlackBerry enterprise server en het telefoonsysteem van de klant om zo de functies van een vaste telefoon op de BlackBerry-smartphone beschikbaar te maken. De integratie met de BlackBerry Enterprise Server biedt veilige authenticatie en zorgt voor een voor de gebruiker configuratieloze integratie van BlackBerry MVS-functionaliteiten. De implementatie van BlackBerry MVS verloopt vrijwel onopvallend, zodat de gebruiker zelf hier nauwelijks iets van merkt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4254961). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×