Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Toshiba brengt Ultrabook op de markt

 

Toshiba Information Systems Benelux brengt een ultrabook op de markt. De Z830 weegt slechts 1,12 kg bij een maximale dikte van 15,9 mm. Deze laptop is mede door zijn magnesiumbehuizing met honingraatconstructie een machine die alles biedt wat de zakelijke gebruiker of consument wenst. Op kantoor, thuis én onderweg.

De Z830 is uitgerust met een 33,8 cm (13,3 inch) hd-beeldscherm met backlight, een tweede generatie Intel Core-processor, een 128 GB solid state drive (ssd) en een ddr3-geheugen (tot 6 GB), waardoor hij ook complexere taken moeiteloos aankan.

De behuizing maakt dat de Z830 goed bestand is tegen buigen, schokken en vallen. Het waterdichte toetsenbord voorkomt dat de gegevens op de laptop bij het morsen van koffie, thee of wijn beschadigd raken. De toetsenbord heeft ingebouwde verlichting en efficiënt energiebeheer staat borg voor een extra lange batterijlevensduur.

De ultradraagbare laptop beschikt over diverse interfaces, zoals Bluetooth, ethernet, wlan, mobile broadband, en full-size vga-, hdmi- en usbB-aansluitingen, waaronder één usb 3.0-poort. Dankzij zijn niet-reflecterende beeldscherm en indrukwekkende stereospeakers met Dolby Advanced Audio is deze ultrabook geschikt voor multimediagebruik.

De Z830 is leverbaar in diverse uitvoeringen: als Portégé voor de zakelijke gebruiker (inclusief een 3G HSDPA-versie) en als Satellite voor de consument.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4200720). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×