Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Exact Online voor Android beschikbaar

 

Exact Online voor Android is gratis beschikbaar in de Android Market. Ondernemers die gebruik maken van Exact Online kunnen met hun Android-telefoon vanaf nu altijd de laatste (financiële) informatie over hun bedrijf oproepen.

De applicatie geeft overzichten van de omzet, kosten en het resultaat in een bepaalde periode. Daaruit wordt duidelijk hoe het bedrijf presteert omdat er een vergelijking kan worden gemaakt met een eerder tijdsbestek.

Exact Online voor Android maakt het ook mogelijk om kassabonnetjes automatisch te verwerken en in te boeken binnen het programma. Het handmatig invoeren van de gegevens wordt overbodig door simpelweg een foto van een bonnetje te maken met de camera van de telefoon.

De jongste toevoeging aan het Exact Online-portfolio staat ook in het teken van samenwerking tussen ondernemer en financieel adviseur. Via de app kunnen gebruikers direct contact opnemen met hun accountant als dat nodig is. De relatie tussen ondernemer en accountant wordt verder verduidelijkt met het logo van de accountant dat is terug te vinden binnen de app.

Naast Exact Online voor Android is er ook een gratis app beschikbaar voor de iPhone.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4071544). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×