Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Apple introduceert nieuwe MacBook Air

 

Apple heeft de nieuwe MacBook Air geïntroduceerd. Deze is voorzien van de allernieuwste processors, Thunderbolt I/O-technologie, een toetsenbord met achtergrondverlichting en het besturingssysteem Mac OS X Lion. De nieuwe serie is verder voorzien van flash-opslag.

MacBook Air is verkrijgbaar in een 11-inch en een 13-inch uitvoering. De aluminium behuizing uit één stuk meet 0,3 cm op het dunste punt en 1,7 cm op het dikste punt. Dankzij de flash-opslag is MacBook Air direct aan. Het 11-inch model weegt 1,06 kg en bevat een batterij die tot vijf uur stroom levert; het 13-inch model weegt 1,32 kg en bevat een batterij die tot zeven uur stroom levert. MacBook Air gebruikt Intel Core i5- en Core i7-dual-coreprocessors. MacBook Air bevat bovendien de Intel HD Graphics 3000 en tot 4 GB van het snellere 1333-MHz geheugen. Air heeft Bluetooth voor draadloze randapparatuur en twee USB-poorten voor de aansluiting van alle bekabelde randapparatuur.

De 11-inch en 13-inch MacBook Air zijn verkrijgbaar bij de Apple Store en vanaf 21 juli verkrijgbaar bij Apple-resellers

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4063405). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.