Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

In Touch verbetert de samenwerking

 

Talk & Vision, leverancier van visuele communicatie en managed video services, introduceert een nieuwe methodiek om inzicht te krijgen in de samenwerkingsverbanden van een organisatie, In Touch. Hiermee sluiten mensen en technologische oplossingen beter op elkaar aan.

Met  In Touch ontstaat er een draagvlak voor de investeringen in collaboratietechnologie en werken medewerkers effectiever samen. Deze verbeterde samenwerking draagt concreet bij aan een versnelde ROI en het behalen van de strategische doelstellingen van een organisatie.

De In Touch-methodiek start met een analyse van het samenwerkingsnetwerk. Vervolgens worden de cultuur, it-omgeving, medewerkers en de organisatiestructuur in kaart gebracht. De uitkomsten worden vervolgens vertaald naar een concreet en op de doelgroep(en) afgestemd Usage & Adoption-programma van technologische oplossingen die aansluiten op de manier van samenwerken binnen de organisatie. In Touch is al succesvol getest bij verschillende organisaties, waaronder Arcelor Mittal.

De organisatie en de wijze waarop mensen samenwerken staat centraal. Daarna wordt pas gekeken naar technologische hulpmiddelen om die samenwerking te ondersteunen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4013273). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×