Managed hosting door True

Hoofdprijs: EyeTV DTT Deluxe TV-stick

Zie Nederland winnen op je PC of Mac

Dit artikel delen:

Met de EyeTV DTT Deluxe TV-stick van Elgato Systems, leverancier van opnamesoftware voor tv en tv-tuners, kan je sport op je pc of Mac bekijken. Doordat de software alle beelden opslaat is het mogelijk een wedstrijd in een later stdium te kijken of de uitzending te onderbreken voor een pauze. Uiteraard kunnen ook alle doelpunten die het Nederlands Elftal scoort tijdens het WK-voetbal in de herhaling bekeken worden.

Elgato Systems heeft rondom het WK-voetbal een zeer speciale actie rondom de EyeTV DTT Deluxe TV-stick opgezet. Iedereen die voor 11 juni de speciale voetbaleditie aanschaft, krijgt zijn geld terug als Nederland wereldkampioen wordt. Voorwaarde is wel dat uiterlijk 25 juni 2010 de aankoop geregistreerd wordt en per persoon of bedrijf wordt maximaal één product terugbetaald. Deelnemers van de online quiz van Computable maken zelfs tien keer kans om de EyeTV DTT Deluxe TV-stick te winnen, om zodoende ook de 89,95 euro uit te sparen als Nederland niet het WK wint. De online quiz loopt van maandag 3 mei tot en met zondag 16 mei 2010.

Met EyeTV DTT Deluxe Voetbaleditie kan de Mac- of pc-gebruiker op zijn computer naar live uitgezonden sport kijken en de uitzending onderbreken. De gebruiker kan een stukje terugspoelen om te kijken of de scheidsrechter gelijk had, of het televisievenster verkleinen en zo plaatsen dat hij tegelijkertijd verder kan werken of op internet kan surfen. Met de bijgeleverde tv-software kan de gebruiker wedstrijden opnemen zodat hij die later terug kan kijken, ongewenste stukken verwijderen en clips maken van favoriete spelmomenten.

EyeTV DTT Deluxe wordt geleverd met een volledige set antenne-opties voor het bekijken, opnemen, bewerken en genieten van live tv, onderweg of thuis, aangesloten op de huisantenne. In de doos vind je de bekroonde EyeTV 3-software voor de Mac en THC-software voor de pc. EyeTV DTT Deluxe werkt ook samen met Windows 7 Media Center.

De EyeTV DTT Deluxe Voetbaleditie voor supporters van Nederland is vanaf half april verkrijgbaar bij Apple Stores, bij toonaangevende winkels in elektronica en in de Elgato online shop. Behalve in Nederland loopt de speciale actie voor de EyeTV DTT Deluxe Voetbaleditie in andere landen die deelnemen aan het WK.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wanneer komt de Linux versie van dit produkt uit?

Onze jongens gaan voor goud

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.