Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Infopact introduceert Allesin1-XL

 

Infopact, zakelijk dienstverlener voor ip-communicatiediensten, komt met een aanvulling op het Allesin1 portfolio onder de naam Allesin1-XL. Met dit portfolio biedt Infopact totaaloplossingen aan bedrijven met vier tot veertig werkplekken.

Met Allesin1-XL breidt Infopact de oplossingen voor klein zakelijke ondernemers uit. Op het Allesin1-portfolio (bel, surf, pin en alarm) zijn inmiddels ruim zesduizend zakelijke klanten aangesloten. Allesin1-XL vormt een logische uitbreiding met diensten voor twee, vier, zes en acht telefoniekanalen op basis van SIP, fax to mail, mail to fax en internet tot 20 Mbps.

Om de kwaliteit van de Allesin1-XL diensten te kunnen garanderen promoot Infopact de diensten uitsluitend met gecertificeerde randapparatuur in samenwerking met fabrikanten en distributeurs. Inmiddels hebben vrijwel alle bekende leveranciers van randapparatuur hun systemen laten certificeren voor Allesin1-XL. De apparatuur van onder meer Alcatel-Lucent, Avaya, Cisco, NEC-Philips, Panasonic, Samsung, Siemens enZyXEL is reeds gecertificeerd. Allesin1-XL klanten zijn hierdoor verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige netwerkoplossing die probleemloos samenwerkt met een breed scala aan verkrijgbare apparatuur.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3331596). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×